Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία AirZen δραστηριοποιείται στο χώρο των εφαρμογών του κλιματισμού, του εξαερισμού και της θέρμανσης. 

Στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της, σε ότι αφορά τον κλάδο του κλιματισμού, του εξαερισμού και της θέρμανσης. 

Η εταιρεία AirZen  είναι γνωστή για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της και την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών τους. 

Στελεχώνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς με 20 ετή εμπειρία και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, με αποτέλεσμα να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. 

Αντικείμενο της εταιρείας είναι η προμήθεια, μελέτη, εγκατάσταση και η συντήρηση ενεργειακών συστημάτων υψηλών προδιαγραφών (κλιματιστικές μονάδες, θέρμανση,φίλτρα αέρος-λίπους). Επίσης παρέχει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη σε ετήσια βάση, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον πελάτη να εξοικονομήσει χρήματα.

Αποστολή της εταιρείας είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού, ψύξης, θέρμανσης, εξαερισμού, όπως και την εγκατάσταση και συντήρηση φίλτρων αέρος λίπους και δικτύου εξαερισμού κουζίνας, καθώς και σκεύη μαγειρέματος (π.χ κατσαρόλες, τηγάνια κτλ).

Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός, είναι αρχές που διέπουν τα μέλη της εταιρείας και των συνεργατών της. Αρμόζουμε τις αρχές αυτές το ίδιο για οικιακά και για επαγγελματικά συστήματα. 

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και έμπειρο προσωπικό, σας παρέχουμε καινοτόμες λύσεις ώστε να καλύπτουμε τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας.Login-iconLogin
active³ 5.2 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης