Φίλτρα


Η εταιρεία μας σας παρέχει άμεση λύση απαλλαγής από την βρωμιά και το λίπος των φίλτρων, με χημικό καθαρισμό φιλικό προς το περιβάλλον.  

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έρχονται στον χώρο σας, εντοπίζουν το πρόβλημά σας και κατόπιν συνεννόησης παραλαμβάνουν τα βρώμικα φίλτρα, τα καθαρίζουν και τα επιστρέφουν άμεσα στο κατάστημά σας. 

Αποφύγετε τις άσχημες μυρωδιές στην κουζίνα και στο εστιατόριό σας λόγω του καμμένου συσσωρευμένου λίπους στα φίλτρα σας. 

Ο καθαρισμός των φίλτρων αφορά καταστήματα γενικής εστίασης (ψητοπωλεία, ταβέρνες, εστιατόρια, μεζεδοπωλεία, γυράδικα, κουζίνες ξενοδοχείων) 

Λόγοι για έναρξη συντήρησης φίλτρων:

Ο καθαρισμός των φίλτρων όχι μόνο απομακρύνει το λίπος αλλά και τον καπνό και τα υπολείμματά του που βρίσκονται στους αεραγωγούς. Η αποφυγή καθαρισμού των φίλτρων προκαλεί συσσώρευση λίπους στο σύστημα εξαερισμού, κάτι που μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο πυρκαγιάς. 

Όταν το λίπος δεν συγκρατείται από τα κατάλληλα φίλτρα, μετακινείται μέσω του συστήματος εξαερισμού, στην καμινάδα.Στις ημέρες που διανύουμε, η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Η τακτική συντήρηση των φίλτρων αποτρέπει την δημιουργία ρύπανσης στο περιβάλλον μέσω των συστημάτων αποχέτευσης, στα οποία δημιουργούνται φράγματα λίπους. 

Η σωστή εγκατάσταση και ο σωστός καθαρισμός των φίλτρων, διευρύνει την διάρκεια ζωής τους. Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να χρειάζονται αντικατάσταση κάθε έξι έως 8 μήνες συνήθως. Ωστόσο αυτό εξαρτάται από τον τύπο του φίλτρου, την συντήρησή του, το συχνό μαγείρεμα, το επίπεδο θερμοκρασίας μαγειρέματος και την ποσότητα του λίπους που συσσωρεύεται στο φίλτρο. 

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας:

Εκτελούν τακτικά προγραμματισμένα ραντεβού συντήρησης φίλτρων, που σας βοηθά να αποφύγετε: 

Α) Δαπάνες για επιδιόρθωση προβλημάτων.

Β) Αποφυγή ανεπιθύμητων καταστάσεων που εγκυμονεί η συσσώρευση λίπους στις εστίες και στα φίλτρα (π.χ. πυρκαγιά, μη εξυπηρέτησης πελατών λόγω προβλήματος στην κουζίνα).

Καλέστε μας άμεσα στο 2310 440 045 για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας.Login-iconLogin
active³ 5.2 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης